top of page

Una piscina, neta i blava. Il·luminada per precioses llums. I ella és allà. Està volant com un àngel. No. Com una deessa, amunt i amunt i amunt. I què podiem fer nosaltres? Estar-nos allà de peu, al seu voltant, mirant els crits i escoltant els espasmes. I algú va portar la digi-cam, juro que no vaig ser jo, potser no vaig ser jo, segurament vaig ser jo.

 

Recordem quan sortíem a la recerca de la bellesa. Allò eren fantàstics dies. Fantàstics, fantàstics, fantàstics dies. Ara només les arrugues, les insinuacions de gris. I la seva carn blava. Som unes bellíssimes persones. I una malvada, malvada merda.

 

Com de fràgil n'és, eh, l'amistat? Fins on serem capaços d'anar? Fins on seré capaç d'aguantar? La dependència, l'amistat, la toxicitat, tot això.

POOL (NO WATER) és una performance  que hem creat basada en una experiència propia. Nosaltres som un grup d’artistes gens reconegut. Però aquí i amb això creiem que tenim alguna cosa a dir, a dir-vos. Barrejarem tots els llenguatges que hem anat utilitzant al llarg de tota la  nostra carrera com a artistes per fer-ho.

 

Què significa triomfar? Com es defineix? T’agrada que et mirin? Els hi agrada als altres? T’agrada que mirin als altres més que a tu? Avorreixes? T’avorreixes?

POOL (NO WATER) és una peça visceral i impactant sobre la fragilitat de l’amistat, l’enveja, l’èxit i el significat de l’art en la vida dels creadors. La dependència, la toxicitat, el valor per allunyar-nos o posar-nos molt aprop dels altres, travessar la pell. Les pors, les nostres i les que projectem sobre els altres.

Una piscina que, en realitat, no té aigua.

Autoria: Mark Ravenhill

Traducció: Pau Gener, Chloe Campbell, Anna Serrano i 

Elena Martín

Dramatúrgia i direcció: Anna Serrano, Elena Martín i 

Marc Salicrú (col·lectiu VVAA)

Repartiment: Isaac Baró, Marc Cartanyà, Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó

 

Espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú 

Espai sonor i música: Clara Aguilar 

Disseny de vestuari i confecció: Chloe Campbell 

Disseny d’audiovisuals: Ventura L. Kalász

 

Disseny gràfic: Iolanda Monsó

Fotografia: Pol Rebaque i Claudia Serrahima

 

Ajudant de direcció: Topo

Assistent de dramatúrgia: Xisi Sofia Ye Chen 

Ajudant de moviment: Alba Sàez

Assistent d’escenografia: Paula Catalan i Martí Pavia

Assistent de producció: Jan Matheu

Agraïments: Montse Majench, Iván Morales, Steve Reich, Núria Montes, Ramon Caballol, Ferran Dordal, Guillem Barbosa, Laura Weissmahr, i A.S, Claudia  Serrahima, Desi Gómez

 

Una producció d’Íntims Produccions en coproducció amb FiraTàrrega. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. Amb el suport de OSIC – Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Teatre Escorxador de Lleida. Projecte en residència a Nau Ivanow i Nau Bostik

Amb la col·laboració especial de Bodegues Ca n’Estella

bottom of page