top of page

Wasted és el primer text de la jove dramaturga, poeta i MC britànica Kae Tempest. Ara, el 2015, Íntims Produccions som els primers a Europa en portar-la a escena fora del muntatge original. Per fer-ho hem reunit un equip molt gran, provinent de disciplines, llocs i estils molt diferents.

 

L’Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l’arbre de’n Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records; Com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses.

 

I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Que volien ser? Odien la merda en què s’han convertit, el puto curro, el puto pis, el puto cotxe-gos-piscina. I arribar a casa esgotats i sense putes ganes de fer res. El veure’s poc amb els col·legues. Poquíssim. I enyorar molt tot allò que eren abans. Moltíssim.


Però en Toni voldria que li féssin una gran festa. I que es retrobin, s’abraçin i s’expliquin secrets. I la nit n’estarà plena de tot això. I de promeses. De promeses de canviar les coses, de fer-ho millor, de no tornar-ho a fer, de marxar ben lluny, i d’estar ben a prop, i de ser més feliç. Una nit eterna i massa curta.

Autoria / Kae Tempest

Traducció / Martí Sales

Direcció i adaptació / Iván Morales
Ajudant direcció / Rafa Rodriguez

 

Intèrprets / Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó / Isaac Baró

 

Coaching corporal / LosCorderos.sc

Assessorament vocal / Pau Llonch i David Menéndez

Vestuari i escenografia / Marc Salicrú

Il·luminació /  Miki Arbizu

Espai Sonor/ Ilia Mayer
Fotografia i video / Moledro House

Disseny Gràfic / Iolanda Monsó

 

Producció / Íntims Produccions, FiraTàrrega, OSIC, IEI

Producció executiva / Marc Cartanyà

Comunicació / Isaac Baró i Neus Molina

bottom of page