top of page

íntims produccions som un grup de gent, que l'any 2012 ens vam ajuntar per a fer projectes escènics. Aquests projectes escènics han estat tots, de moment, projectes teatrals, però això no vol dir que aquesta companyia sigui una companyia de teatre. Íntims Produccions és més aviat una companyia de gent.

Cada vegada tenim menys clar què és el Teatre i què és el que volem fer, però cada vegada tenim més clar, que tot i no saber, ho volem fer. De lo poc que sabem, no ens interessa gairebé res i ens interessa tot el que no sabem, i supremament, el que no arribarem a saber mai.

 

Així doncs, cada peça un pas diferent, cada peça un lloc diferent, però sempre amb la convicció que estem ara aquí amb tota aquesta gent explicant i això és el més important. Ens prenem cadascuna de les nostres peces com un camí cap al desenvolupament d'una estètica, d'un llenguatge escènic i d'un corpus teòric-pràctic propis. Per tant en cada procés treballem amb un horitzó de descoberta nou, que rabassa l'immediatament anterior i que no el dóna per cert, sinó que el discuteix.

íntims produccions som Sandra Pujol (1992), Isaac Baró (1988), Oriol Esquerda (1990) i Marc Cartanyà (1992)

 

Les principals creacions de la companyia, han estat:

 

> "El Lloc" Escrita i dirigida per Jorge Yamam Serrano. Estrena a Fira Tàrrega (Suport a la creació 2013). Temporada a la Sala FlyHard (Barcelona) i Gira per Catalunya.

 

>> "Wasted" de Kate Tempest i dirigida per Iván Morales. Estrena a Fira Tàrrega (Suport a la creació 2015). Temporada a la Sala Beckett (Barcelona) i al Teatro del Barrio (Madrid). Presentada als Festivals: Frinje Madrid, MADFeria (Madrid) i FIOT (Carballo, Galícia). Gira per Catalunya i Illes Balears.

 

"Wasted" ha estat nominadada als XIX Premis de la Crítica de Catalunya (2016) en la categoria de millor espectacle per a joves, i als XX Premis de la Crítica de Catalunya (2017) en la categoria de millor espectacle de petit format.

 

>>> "Pool (No Water)" de Mark Ravenhill i dirigida per Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú (Col·lectiu VVAA). Estrena a Fira Tàrrega (Suport a la creació 2017). Temporada a la Sala Beckett (Barcelona). Gira per Catalunya.

 

"Pool (No Water)" ha estat nominada als XXI Premis de la Crítica de Catalunya (2018) en la categoria de millor espectacle (Nominació per part de la crítica jove) i ha resultat guanyadora del premi a millor espai sonor, per la composició de la Clara Aguilar.

 

>>>> "Èter Brota", de Marc Cartanyà i Íntims Produccions. Estrena Fira Tàrrega 2021. Forma part del Circuit Nòmada impulsat per Fira Tàrrega. Gira per Catalunya. 

>>>>>"Dels intestins una soga i del cul un sac de gemeeecs", d'Íntims Produccions i David Climent. Projecte de companyia resident a la Sala Beckett. Estrena 9 de març del 2022 a Sala Beckett Barcelona. 

bottom of page